Idag är vi glada att hälsa Victoria välkommen till oss på PRO TEMPORE.

Victoria har under sina 14 år i roller så som Controller och ekonomiansvarig samlat på sig en stor bredd av erfarenheter inom ekonomifunktionens olika delar. Hon är van vid internationella organisationer och ett högt tempo och gillar ta sig an nya utmaningar där hon kan få bidra med både sina tidigare erfarenheter och lära nytt.

Nu senast har hennes arbetsuppgifter inkluderat allt från att vara ledningens högra hand kring strategi, budget / forecast, uppföljning, analyser och operationell rapportering samt redovisning, bokslut, legal rapportering, moms/skatt och kassaflödesanalyser. Victoria har också ett stort intresse för sambandet mellan ovannämnda uppgifter samt IT-miljö vilket har bidragit till att hon bland annat varit del av att implementera nya ERP-system samt har ett genomgående processförbättringstänk i sitt dagliga arbete.

Victoria är en energisk och ambitiös kollega som anpassar sig till nya miljöer snabbt. Som person är hon lojal och service-minded och gillar att bidra med skratt på jobbet.

Än en gång varmt välkommen till oss Victoria och stort lycka till på ditt nya uppdrag som Business Controller! Vi är så glada för att du vill vara en del av vårt grymma gäng!