ANSTÄLLDA KONSULTER

Vår personalidé är enkel: Vi vill rekrytera, utveckla och behålla kompetenta och professionella ekonomer med en värdegrund vi står bakom.

VEM SÖKER VI?

Vi vill ha ombord dig som är en vass civilekonom med 4-10 års erfarenhet från linjeroller inom redovisning, controlling eller som tidigare har arbetat som konsult. Du är framåt, driven och effektiv i ditt arbetssätt och vill utvecklas vidare i din arbetsroll. Kanske ser du lösningar där andra ser problem och utmanas av lite stökiga och komplexa situationer? …eller kanske blir du lätt uttråkad på ett arbete med få inslag av förändring? Gillar du även att ha roligt och tycker det är viktigt att få vara med att påverka då kanske vi kan finna varandra!

Våra konsulter arbetar ute hos attraktiva företag i interimsroller och i projekt inom ekonomifunktionen. Exempel på uppdrag kan vara redovisningsansvarig, business eller financial controller, koncernredovisningsspecialist eller ekonomichef. Detta ger dig en mycket god förutsättning för fortsatt utveckling i din karriär både kompetensmässigt och i din personliga utveckling, vilket är ett stort fokusområde för oss.

Vi är alltid på jakt efter nya kollegor i Göteborg, Stockholm och Malmö med omnejd. Om du vill veta mer om oss och hur vi jobbar kontakta oss på respektive ort så tar vi en kaffe och lär känna varandra bättre.

Nedanför ser du våra anställda konsulter samt våra värderingar som genomsyrar allt vi gör.

VÅRA VÄRDERINGAR

UTVECKLING

Vi drivs av att bli bättre, både för oss själva och våra kunder. Självledarskap genomsyrar hela vår verksamhet, och du har ett stort eget ansvar och möjlighet att påverka hur du vill vidareutveckla din kompetens. Detta gäller både på och utanför ditt kunduppdrag.

MOD

Hur mycket vi än förbereder oss så vet vi aldrig fullt ut hur en ny kundarbetsplats ser ut och vilka utmaningar som möter oss. Våra kunder har oavsett höga förväntningar. Vi behöver vara orädda och se eventuella ovissheter som möjligheter att utvecklas. Spännande, eller hur?

RELATIONER

Att bygga relationer är en viktig del i vår framgång. Som konsult kommer det som en naturlig del att trivas med att bygga nätverk i och utanför sitt uppdrag.

WIN - WIN

Hos oss har alla win-win tänket inbyggt i sitt DNA. Vi finns till för våra kunder. Det betyder inte att vi ska ”bend ourselves backwards” i alla situationer men vi behöver ha kundernas bästa i åtanke under våra uppdrag. Give and take.

TRANSPARENS

Vi är en platt organisation där man får vara med och bidra så mycket man vill. Framförallt delar vi med oss och är öppna kring hur det går, var vi ska och vad vi gör. Det är fantastiskt mycket roligare att arbeta tillsammans mot gemensamma mål.

TILLHÖRIGHET

Oavsett om du är heltid på uppdrag hos kund så behöver känslan av att vara del av ett starkt team infinna sig. Det bidrar vi alla till! Att vi bidrar med närvaro, bygger varandra och att man delar med sig av sin kompetens till våra kunder och sina kollegor är en självklarhet.

LÅNGSIKTIGHET

Vi är stolta över att arbeta med ”de bästa” talangerna och investerar därefter. Vi vill arbeta med dig som drivs av att utvecklas med oss och våra kunder i olika branscher och nyanser av roller.

RÄTT FOKUS

Det som inte bidrar till att göra oss och vår affär bättre, tar vi bort. Alltid med fokus på hur vi effektivast kan hjälpa våra kunder i deras behov och hur vi förenklar konsultens dagliga arbete.

WORK SMART, HAVE FUN

Vi tycker om att fira våra framgångar, vare sig det är nyfunna kunskaper eller framgång på marknaden. Alla är måna om att skapa förutsättningar till bra balans mellan ett utvecklande yrkesliv och en givande fritid.

9465

DÅLIGA SKÄMT

3897

KONSULTER I VÅRT NÄTVERK

456

KOPPAR KAFFE

930

PERSONLIGA MÖTEN