ANSTÄLLDA KONSULTER

Vår personalidé är enkel: Vi vill rekrytera, utveckla och behålla kompetenta och professionella ekonomer med en värdegrund vi står bakom.

VEM SÖKER VI?

Vi vill ha ombord dig som är en vass civilekonom med 4-10 års erfarenhet från linjeroller inom redovisning, controlling eller som tidigare har arbetat som konsult. Du är framåt, driven och effektiv i ditt arbetssätt och vill utvecklas vidare i din arbetsroll. Kanske ser du lösningar där andra ser problem och utmanas av lite stökiga och komplexa situationer? …eller kanske blir du lätt uttråkad på ett arbete med få inslag av förändring? Gillar du även att ha roligt och tycker det är viktigt att få vara med att påverka då kanske vi kan finna varandra!

Våra konsulter arbetar ute hos attraktiva företag i interimsroller och i projekt inom ekonomifunktionen. Exempel på uppdrag kan vara redovisningsansvarig, business eller financial controller, koncernredovisningsspecialist eller ekonomichef. Detta ger dig en mycket god förutsättning för fortsatt utveckling i din karriär både kompetensmässigt och i din personliga utveckling, vilket är ett stort fokusområde för oss.

Vi är alltid på jakt efter nya kollegor i Göteborg, Stockholm och Malmö med omnejd. Om du vill veta mer om oss och hur vi jobbar är det bara att kontakta oss så tar vi en kaffe och lär känna varandra bättre.

Nedanför ser du våra anställda konsulter samt våra värderingar som genomsyrar allt vi gör.

VÅRA VÄRDERINGAR

UTVECKLING

Vi vill ständigt bli bättre för oss själva och våra kunder, men vi inser att vi alla har olika behov och mål. För våra anställda konsulter betyder det att man själv väljer hur man vill vidareutveckla sin kompetens utanför sitt kunduppdrag.

MOD

Hur mycket vi än ”scopar” och förbereder så vet vi aldrig helt och hållet hur en ny kundarbetsplats ser ut och vilka utmaningar som möter oss. Våra kunder har oavsett detta höga förväntningar. Vi behöver vara orädda och se eventuella ovissheter som möjligheter att utvecklas. Spännande, eller hur?

RELATIONER

Att bygga relationer är en viktig del i vår framgång. Vi ser gärna även att våra konsulter trivs med att bygga nätverk i och utanför sitt uppdrag.

WIN - WIN

Om vi ska jobba ihop så bör du ha win-win tänket inbyggt i ditt DNA. Vi finns för våra kunder. Det betyder inte att vi ska ”bend ourselves backwards” i alla situationer men vi behöver ha kundernas bästa i åtanke under våra uppdrag.

TRANSPARENS

Vi är en platt organisation där man som anställd får vara med och bidra så mycket man vill. Framförallt delar vi med oss och är öppna kring hur det går, var vi ska och vad vi gör. Det är fantastiskt mycket roligare att arbeta tillsammans mot gemensamma mål.

TILLHÖRIGHET

Det här är vi riktigt bra på och teamkänslan för våra anställda ska finnas där oavsett om du är heltid på uppdrag hos kund. Det är A och O för oss. Att vi bygger varandra och att man gärna delar med sig av sin kompetens till teamet – både ”live” och via vår interna “social media” plattform – är en självklarhet.

LÅNGSIKTIGHET

Vi är stolta över att arbeta med ”de bästa” talangerna och investerar därefter. Vi vill inte arbeta med dem som ser på en anställning hos oss som ett inspel till en anställning någon annanstans. Vi vill arbeta med dem som drivs av att utvecklas med oss och våra kunder i olika branscher och nyanser av roller.

RÄTT FOKUS

Det som inte bidrar till att göra oss och vår affär bättre, skalar vi bort. Alltid med fokus på hur vi effektivast kan hjälpa våra kunder i deras behov och hur vi förenklar konsultens dagliga arbete.

WORK SMART, HAVE FUN

Vi tycker om att fira våra framgångar, vare sig det är nyfunna kunskaper eller framgång på marknaden. Sen skrattar vi gärna mycket också, tråkmånsar kommer inte till sin rätt hos oss.

9465

DÅLIGA SKÄMT

723

KONSULTER I VÅRT NÄTVERK

4569

KOPPAR KAFFE

930

PERSONLIGA MÖTEN