Om oss

PRO TEMPORE – som betyder interim på latin – är en konsultverksamhet som erbjuder kvalificerade ekonomer i interima roller. PRO TEMPORE har varit igång sen 2018 i Malmö och vi bidrar hos kunder över hela Skåne – från gränsen till Halland bort till Blekinge – och Öresundsregionen, inklusive Köpenhamn.

PRO TEMPOREs kunder är oftast stora internationella företag eller organisationer i snabb tillväxt eller i förändring. Det är det vi kan bäst! Våra konsultuppdrag och partnerskap präglas av personligt engagemang, effektiva matchningar och tydliga förväntningar.

Vill du veta mer om oss och hur vi jobbar är du välkommen att höra av dig för att ses över en kaffe på vårt fina kontor på Stortorget i Malmö.

Therése Lorentzon är en person som får saker att hända, är grundpositiv och ser möjligheter i det mesta.

Therése startade sin karriär i New York där hon spenderade ett decennium både inom Big 4 men även i linjeroller inom ekonomi i stora koncerner. 2008 flyttade hon till Malmö för att ta sig an rollen som Group Controllerchef på ett börsnoterat IT-konsultbolag. Det blev många intressanta år med att gå från publikt bolag till att vara riskkapitalägda, vilket innebar projekt såsom omstrukturering, outsourcing av ekonomi, ERP roll-out i alla länder, nytt BI-verktyg, etc. Therése kommer främst till sin rätt nära affären.

Therése drivs av att skapa och utveckla högpresterande team vilket gör att hon tidigt landade i ledarskapspositioner. I sin senaste roll byggde hon framgångsrikt upp interimsverksamheten för ekonomer i södra Sverige på ett Big 4. Förutom att vara en stark ledare så har hon också en kreativ ådra där hon brinner för varumärkesbyggande, marknad och kommunikation.

Interimsaffären passar Therése bra då hon trivs med att koppla ihop rätt personer med varandra och hon nätverkar gärna dygnet runt!

+46 703 612192

Linda Åslund är konsult ut i fingerspetsarna och har arbetat som konsult i 9 år, varav 7 år inom Big 4. Linda har axlat de flesta roller inom ekonomifunktionen, som t.ex. Business Controller, Financial Controller, projektledare samt varit drivande och delaktig i implementationer av nya system. Linda trivs bäst när hon får jobba nära organisationen och hon är van att arbeta nära ledningen och producera analyser för beslutsunderlag.

Lindas styrka i hennes roll som Business Manager är hennes många år som konsult i ryggen. Hon kan därigenom enkelt förstå vad ekonomiorganisationen behöver och hon får snabbt en känsla för vilken typ av kompetens och personlighet som kommer bäst till sin rätt hos kunden. Linda brinner för att se människor utvecklas och tar alla möjligheter till att få stötta konsulter i deras personliga utveckling och få matcha bolag med rätt konsult. Linda strävar alltid efter en win-win situation där konsulten får utveckling i sin roll och kunden får en motiverad och engagerad konsult som är orädd att ta sig an nya utmaningar.

Förutom att vara en uppskattad konsult med kunden i fokus så är Linda en fantastiskt fin kollega som alltid sätter teamet först!

+46 703 612500

Vilhelm Ersmark har sin bakgrund från flera välkända internationella bolag med starka varumärken framförallt med inriktning på FMCG. Där har han varit den innovativa ekonomen med ett konstant driv att göra saker bättre och att öka förståelsen för det finansiella till hela organisationen i roller som Finance Business Partner, Business och Commercial Controller, FP&A Manager och senast Head of Finance med det yttersta ansvaret för bolagets finansiella funktion.

Villes förmåga att snabbt sätta sig in i nya omgivningar, konstellationer och hans agila sätt att ta sig an sina arbetsuppgifter tjänar honom väl i rollen som Business Manager. Han förstår inte bara hur kundens resursutmaningar påverkar ekonomifunktionen utan även hur det kan lösas på bästa sätt för företaget som en helhet. Ville är nyfiken, har ett driv för konstant lärande och ny teknik samt att skapa nya samarbeten som ger tillfredsställelse för båda parter.

När Ville inte optimerar flöden och skapar nya relationer har han ett stort musikintresse där han själv producerar låtar och har tidigare varit kontrakterad låtskrivare med Big 4 (i musikindustrin, alltså!) och har skapat en del oförglömliga hits. Ville är också en erfaren löpare och håller sig gärna till 5 och 10 snabba km. Helst på subnivå. Att spendera tid med familj har alltid högst prioritet och att få resa tillsammans och skapa minnen.

+46 703 612426

Ditt namn? Vi vill öka vårt engagemang i Malmö och vill komma i kontakt med dig som har ett stort nätverk och känner med våra värderingar.

+46 000 000000