Om oss

PRO TEMPORE – som betyder interim på latin – är en konsultverksamhet som erbjuder kvalificerade ekonomer i interima roller. PRO TEMPORE har varit igång sen 2018 i Malmö och vi bidrar hos kunder över hela Skåne – från gränsen till Halland bort till Blekinge – och Öresundsregionen, inklusive Köpenhamn.

PRO TEMPOREs kunder är oftast stora internationella företag eller organisationer i snabb tillväxt eller i förändring. Det är det vi kan bäst! Våra konsultuppdrag och partnerskap präglas av personligt engagemang, effektiva matchningar och tydliga förväntningar.

Vill du veta mer om oss och hur vi jobbar är du välkommen att höra av dig för att ses över en kaffe på vårt fina kontor på Stortorget i Malmö.

Therése Lorentzon är en person som får saker att hända, är grundpositiv och ser möjligheter i det mesta.

Therése startade sin karriär i New York där hon spenderade ett decennium både inom Big 4 men även i linjeroller inom ekonomi i stora koncerner. 2008 flyttade hon till Malmö för att ta sig an rollen som Group Controllerchef på ett börsnoterat IT-konsultbolag. Det blev många intressanta år med att gå från publikt bolag till att vara riskkapitalägda, vilket innebar projekt såsom omstrukturering, outsourcing av ekonomi, ERP roll-out i alla länder, nytt BI-verktyg, etc. Therése kommer främst till sin rätt nära affären.

Therése drivs av att skapa och utveckla högpresterande team vilket gör att hon tidigt landade i ledarskapspositioner. I sin senaste roll byggde hon framgångsrikt upp interimsverksamheten för ekonomer i södra Sverige på ett Big 4. Förutom att vara en stark ledare så har hon också en kreativ ådra där hon brinner för varumärkesbyggande, marknad och kommunikation.

Interimsaffären passar Therése bra då hon trivs med att koppla ihop rätt personer med varandra och hon nätverkar gärna dygnet runt!

+46 703 612192

Linda Åslund är konsult ut i fingerspetsarna och har arbetat som konsult i 9 år, varav 7 år inom Big 4. Linda har axlat de flesta roller inom ekonomifunktionen, som t.ex. Business Controller, Financial Controller, projektledare samt varit drivande och delaktig i implementationer av nya system. Linda trivs bäst när hon får jobba nära organisationen och hon är van att arbeta nära ledningen och producera analyser för beslutsunderlag.

Lindas styrka i hennes roll som Business Manager är hennes många år som konsult i ryggen. Hon kan därigenom enkelt förstå vad ekonomiorganisationen behöver och hon får snabbt en känsla för vilken typ av kompetens och personlighet som kommer bäst till sin rätt hos kunden. Linda brinner för att se människor utvecklas och tar alla möjligheter till att få stötta konsulter i deras personliga utveckling och få matcha bolag med rätt konsult. Linda strävar alltid efter en win-win situation där konsulten får utveckling i sin roll och kunden får en motiverad och engagerad konsult som är orädd att ta sig an nya utmaningar.

Förutom att vara en uppskattad konsult med kunden i fokus så är Linda en fantastiskt fin kollega som alltid sätter teamet först!

+46 703 612500

Emelie Lönnblad är alltid redo för en utmaning och bidrar med sin kunskap på bästa möjliga sätt i alla tänkbara situationer.

Hon har under sin karriär skaffat sig erfarenhet inom många olika branscher med start inom revision på Big 4 för att sedan ta sig an roller såsom skattehandläggare och redovisningschef inom såväl offentlig som privat verksamhet. Hon har en stor kunskapsbank och trivs bäst när hon får möjlighet att dela med sig av den kunskapen till andra.

I största delen av sin karriär har Emelie varit ledare och rekryteringsansvarig där hon skaffat sig en bra magkänsla för när och hur man finner rätt person. Viktigaste parametern i en bra rekrytering – permanent som interim – anser Emelie är att kunna komplettera och stärka det befintliga teamet. Den variabeln är något som Emelie med stort engagemang hjälper våra kunder med!

Som person är Emelie positiv och engagerad i det hon tar sig an och hon får saker och ting gjorda. Trots att hon är en riktig tävlingsmänniska drivs hon av att coacha och utveckla andra där teamets åstadkommande alltid sätts främst.

+46 701 421087

Ditt namn? Vi vill öka vårt engagemang i Malmö och vill komma i kontakt med dig som har ett stort nätverk och känner med våra värderingar.

+46 000 000000