OM OSS

PRO TEMPORE – som betyder interim på latin – är en konsultverksamhet som erbjuder kvalificerade ekonomer i interima roller. I Göteborg har PRO TEMPORE varit igång sen 2018 och bidrar hos kunder över hela regionen.

PRO TEMPOREs kunder är oftast stora internationella företag eller organisationer i snabb tillväxt eller i förändring. Det är det vi kan bäst! Våra konsultuppdrag och partnerskap präglas av personligt engagemang, effektiva matchningar och tydliga förväntningar.

Vill du veta mer om oss och hur vi på PRO TEMPORE i jobbar är du välkommen att höra av dig för att ses över en kaffe på vårt fina kontor på Vallgatan i Göteborg.

Johanna Deras är en driven och energisk person som gillar att se resultat. Hennes intresse för projektledning och konsulterande föddes på Maersk i Köpenhamn där hon tidigt i karriären blev ansvarig för ett globalt outsourcing projekt som inkluderade över 80 länder. Därefter tog hon sig an flera olika projektledande roller inom ekonomiorganisationen.

Johanna har även spenderat 7 år inom Big 4 där hon byggt upp flera framgångsrika ekonomikonsultverksamheter och har skaffat sig en mycket god förståelse för branschen. Hon är passionerad över att lösa kunders behov och matcha ihop rätt konsult med uppdraget som skall genomföras. Johannas spetskompetens ligger i att hitta och utveckla talanger samt att bygga högfungerande team. Hon trivs bäst med personliga möten.

Johanna är certifierad i IPU beteende och drivkraftsanalys, ett verktyg för utveckling av medarbetare som hon ofta använder i sitt dagliga arbete.

Johanna är tävlingsmänniska och träningsentusiast. Hon tar gärna mötet på den hälsosamma lunchrestaurangen likväl som under ett morgonpass. En riktig ”early bird”!

+46 709 608797

Jenny Düfke är en doer med högt tempo och som inspireras av ständig utveckling och möjligheter till förbättring.

Jenny har 15 års erfarenhet av seniora ekonomiroller inom stora internationella bolag. Hon startade sin yrkesbana på Maersk där hon under en tioårsperiod axlade ett flertal roller, alla med betoning på utveckling och processoptimering, varav de sista åren som Redovisningschef. Hon kommer närmast från rollen som Finance Manager på DFDS där hon ansvarade för att skapa en ny centraliserad ekonomifunktion i Sverige.

Hon är en uppskattad ledare som presterar som bäst när tempot är högt och utmaningarna är av varierande karaktär. Hon har en gedigen erfarenhet av förändringsarbete både vad beträffar processer och system men också vad gäller organisatoriska förändringar där ledarskapet ställs på sin spets. Hon har ett sinne för matchning av människor till rätt roll och med sin nyfikenhet och sociala ådra skapar hon spännande möten.

Jenny är en sann lagspelare som älskar att tävla men som helst vinner tillsammans med sitt team.

+46 733 508061

Caroline Flygelring en person som sprider glädje och har ett högt engagemang i allt hon tar sig an!

Caroline har under sin karriär skapat sig en bred kunskap inom redovisning och finansiell rapportering, från så väl revision som operativa roller inom finansfunktionen. Caroline startade sin karriär som revisor inom Big 4 och har därefter fortsatt som redovisningschef innan hon startade som konsult på PRO TEMPORE.

Caroline drivs av att se människor utvecklas och må bra. I ledarroller har hon på ett framgångsrikt sätt arbetat med att utveckla sina medarbetare och bidragit till deras personliga och yrkesmässiga utveckling.

Carolines styrka i rollen som Business Manager är att hon har erfarenhet från båda sidor av affären, både som interimskonsult och som beställare av konsulttjänster. Hon älskar det personliga mötet och har förmågan att matcha rätt person med rätt roll. Genom sin bakgrund har hon byggt upp ett starkt kontaktnät och är en sann relationsbyggare som alltid vill överträffa förväntningarna i sin leverans.

+46 703 612646

Ditt namn? Vi vill öka vårt engagemang i Göteborg och vill komma i kontakt med dig som har ett stort nätverk och känner med våra värderingar.

+46 000 000000