ASSOCIERADE KONSULTER

Har du egen firma och jobbar som kvalificerad konsult inom ekonomi? Letar du efter en långsiktig samarbetspartner som kan förstå vad som är viktigast för dig i ditt nästa uppdrag? …oavsett om det handlar om möjlig karriärsutveckling, arvode eller att kunna bestämma din egen beläggningsgrad.

Vi för alltid nära dialog med våra associerade konsulter för att vi vill lära känna dig och på så sätt enklare kunna finna rätt uppdrag för dig. Vi brinner för att coacha i att bygga sitt personliga varumärke ännu starkare… och då gärna tillsammans med oss! Vi är alltid transparenta och ser till att alla parter – du som associerad, kunden och vi själva blir nöjda i vårt samarbete. Vi arbetar som ett team och inkluderar dig i vårt nätverk. Vi letar proaktivt uppdrag till de konsulter som ingår i vårt nätverk.

Vi begär inte exklusivitet av dig, du skall välja oss för att du anser vårt samarbete och relation är gynnsam. Vill du veta mer om oss och hur vi jobbar är du välkommen att höra av dig för att ses över en kaffe, antingen på vårt kontor i Malmö, Göteborg eller Stockholm.

SOM EN DEL AV VÅRT KONSULTNÄTVERK FÅR DU:

PERSONLIGT ENGAGEMANG

Vi ser långsiktigt på alla våra samarbeten och vi vill lära känna dig.

SÄLJKANAL

Vi kan marknaden, vi har kontakterna och vi står för införsäljningen. Genomför du ett bra konsultuppdrag för oss så springer vi gärna extra för att du ska få nästa passande uppdrag.

PROVISION

Tipsa oss om uppdrag och konsulter och vi delar med oss!

9245

DÅLIGA SKÄMT

723

KONSULTER I VÅRT NÄTVERK

4569

KOPPAR KAFFE

930

PERSONLIGA MÖTEN