Vi fortsätter att växa och har idag äran att hälsa Erik välkommen till PRO TEMPORE!

Erik kommer närmast från en roll som auktoriserad revisor på Big 4 där han under fem års tid arbetat med att granska olika typer av verksamheter, alltifrån större globala koncerner till mindre ägarledda bolag inom framför allt tillverkning och retail. Rollen har i stora drag inneburit projektledning, granskning av såväl processer som finansiell information samt intern och extern avrapportering. Erik är van vid att hantera mer komplexa redovisningsfrågor, har en stark analytisk förmåga och ett stort intresse för IT och digitala verktyg. Han har under sin tid inom revision varit involverad i olika projekt kopplat till utveckling och uppsättning av analysverktyg, men även agerat bollplank till sina kunder i relaterade frågor.

Egenskaper som utmärker Erik är hans driv, sociala förmåga och positiva framtoning. Han är nyfiken och har lätt för att sätta sig in i nya arbetsuppgifter och möta olika typer av människor. Han drivs av att bidra till utveckling, både i konkreta processer och coachning av mer juniora kollegor.

Tiden utanför jobbet tillbringar Erik gärna med att vara ute i naturen och spela golf. Även träning och i synnerhet löpning ligger honom varmt om hjärtat.

Vi är såklart väldigt glada över att Erik väljer att ta sitt nästa steg i karriären tillsammans med oss och ser fram att få följa hans utveckling och resa framåt!