Sommaren är här och nu väntar en härlig ledighet runt hörnet! Trots en avmattad marknad har vi på PRO TEMPORE haft ett händelserikt första halvår med en fortsatt organisk tillväxt. Vi har idag ca 200 uppdrag igång och vi står fortsatt redo att matcha rätt person på rätt plats och det är spännande med tillgänglighet direkt efter sommaren hos flera av våra bästa konsulter.

Varje år ger vi en sommargåva och även i år har vi valt bort en fysik present till förmån för välgörenhet. För fjärde året i rad är PRO TEMPORE med och bidrar till att utsatta barn i Skåne, Göteborg och Stockholm får en trygg och rolig sommar att ta med sig inför skolstart till hösten. När vi stödjer Stadsmissionen i de olika regionerna får fler barn mat i magen, kläder och härliga utflykter som ger fina sommarminnen. Vi bidrar också till att barnens föräldrar får långsiktigt stöd för att klara vardagen.

Även om vi nu närmast ser fram emot lite ledighet så är vi alla förväntansfulla inför höstens, både nya och etablerade, samarbeten.

Vi hoppas att vi ses och önskar dig en riktigt härlig sommar!