OM OSS

PRO TEMPORE – som betyder interim på latin – är en konsultverksamhet som erbjuder kvalificerade ekonomer i interima roller. I Stockholm har vi funnits sen 2020 och våra konsulter bidrar hos våra kunder över hela stor-Stockholm.

PRO TEMPOREs kunder är oftast stora internationella företag eller organisationer i snabb tillväxt eller i förändring. Det är det vi kan bäst! Våra konsultuppdrag och partnerskap präglas av personligt engagemang, effektiva matchningar och tydliga förväntningar.

Vill du veta mer om oss och hur vi jobbar är du välkommen att höra av dig för att ses över en kaffe på vårt fina kontor på Nybrogatan.

Carin Hallqvist är en erfaren ekonom som startade sin karriär som konsult inom Big 4 innan hon tog sig an olika seniora linjeroller med fokus på Business Controlling. 

Hennes erfarenhet som konsult bidrar till hennes förmåga att snabbt förstå olika verksamheter, vad som driver lönsamhet samt identifiera kritiska framgångsfaktorer. Hon är van att arbeta nära beslutsfattare och att utifrån det finansiella perspektivet stötta bolagets agenda och strategi. Det kommer naturligt för henne att förstå kundens behov och att finna konkreta lösningar. Hon brinner för en öppen dialog med högt i tak och en vilja att tillsammans lyfta verksamheter till nästa nivå.

Carins styrka som Business Manager är framför allt hennes engagemang, positiva energi och viljan att prestera på högsta nivå och överträffa kundens förväntningar. Hon brinner för teamets framgång och välmående, och hon älskar att utmana – både sig själv och andra – men framförallt att se andra utvecklas och lyckas.

Carin kännetecknas av sitt ständiga leende och höga energi och hon passar perfekt in i vår strategi att växa oss starkare i Stockholm.

+46 703 612259

Annie Älveborn är en positiv och uppskattad kollega som värdesätter samarbete och unik företagskultur för att skapa förutsättningar för framgång.

Annie har sin bakgrund från Big 4 där hon senast drivit upp en interimsverksamhet där hon med ett naturligt intresse för människor och relationer varit en stark kulturbärare i en organisation under kraftig tillväxt. Annie har själv en gedigen erfarenhet från konsultrollen främst inom Business- och Financial Control, förändringsledning, process- och systemeffektivisering. Det har gett henne stor förståelse för ekonomifunktionens utmaningar och möjligheter och hon brinner för att ständigt leverera värde och att sätta konsulter och kunders mål och intressen i första hand.

Annies styrka ligger i att definiera strategiska beslut och säkerställa att de omsätts i det operativa arbetet – det gör henne till en sann doer. Hennes positiva mind-set och förmåga att lösa problem gör henne till en värdefull kollega.

Hon har ett högt engagemang inom sitt nätverk och brinner för att föra samman människor och se nya samarbeten ta fart.

+46 708 656937

Julia Brihs har en bakgrund inom affärsutveckling och ledarskap där hon har arbetat med flertalet olika organisationer i Sverige och internationellt, samtidigt som hon i sin ledarroll har skapat starka och framgångsrika team.

Hennes bakgrund har gett henne en god förståelse för kraften i bra samarbeten och att inte underskatta vad som krävs för att nå dit. Hon har en bred insikt i hur organisationer fungerar och är van vid att sätta sig in i kundens arbete och förstå vilka utmaningar och förväntningar som finns. Oavsett vilken organisation det handlar om är starka team otroligt kritiskt, och därmed varje individ. Bra kommunikation, lyhördhet och tydliga förväntningar är en stabil grund för en stark leverans.

Julias styrka i rollen som Business Manager är hennes driv för att skapa framgångsrika team och långsiktiga samarbeten. Hon har lätt för att förstå kundens olika behov och individers olika styrkor. Hon uppmuntrar både sig själv och andra till att gå utanför sin bekvämlighetszon och att tänka utanför ramarna för att hitta nya tillvägagångssätt och lösningar. På så vis utvecklas både individer och samarbeten till att överträffa förväntningar.

+46 703 621041

Ditt namn? Vi vill öka vårt engagemang i Stockholm och vill komma i kontakt med dig som har ett stort nätverk och känner med våra värderingar.

+46 000 000000