OM OSS

PRO TEMPORE – som betyder interim på latin – är en konsultverksamhet som erbjuder kvalificerade ekonomer i interima roller. I Stockholm har vi funnits sen 2020 och våra konsulter bidrar hos våra kunder över hela stor-Stockholm.

PRO TEMPOREs kunder är oftast stora internationella företag eller organisationer i snabb tillväxt eller i förändring. Det är det vi kan bäst! Våra konsultuppdrag och partnerskap präglas av personligt engagemang, effektiva matchningar och tydliga förväntningar.

Vill du veta mer om oss och hur vi jobbar är du välkommen att höra av dig för att ses över en kaffe på vårt fina kontor på Nybrogatan.

Carin Unger är en erfaren ekonom som startade sin karriär som konsult inom Big 4 innan hon tog sig an olika seniora linjeroller med fokus på Business Controlling. 

Hennes erfarenhet som konsult bidrar till förmågan att snabbt förstå olika verksamheter, vad som driver lönsamhet samt identifiera kritiska framgångsfaktorer. Hon är van att arbeta nära beslutsfattare och att utifrån det finansiella perspektivet stötta bolagets agenda och strategi. Det kommer naturligt för henne att förstå kundens behov och att finna konkreta lösningar. Hon brinner för en öppen dialog med högt i tak och en vilja att tillsammans lyfta verksamheter till nästa nivå.

Carins styrka som Business Manager är framför allt hennes engagemang, positiva energi och viljan att prestera på högsta nivå och överträffa kundens förväntningar. Hon brinner för teamets framgång och välmående, och hon älskar att utmana – både sig själv och andra – men framförallt att se andra utvecklas och lyckas.

Carin kännetecknas av sitt ständiga leende och höga energi och hon passar perfekt in i vår strategi att växa oss starkare i Stockholm.

+46 703 612259

Astrid Löfgren är en resultatinriktad och engagerad Business Manager med mer än 10 års erfarenhet från seniora ledarroller inom ekonomifunktionen. Hon kommer närmast från rollen som CFO för ett av Sveriges största fondbolag efter storbankerna, där hon satt med i ledningsgruppen tillsammans med övriga beslutsfattare och utifrån det finansiella perspektivet stöttade bolagets agenda och strategi.

Hon startade sin karriär som revisor inom Big 4 där hon la en god grundläggande förståelse för ekonomi och etablerade ett starkt nätverk. Hennes erfarenhet gör att hon besitter en gedigen förståelse för samtliga processer, med betoning på att ständigt utveckla och processoptimera för en ändamålsenlig och effektiv finansiell rapportering.

Astrid är en uppskattad ledare som presterar som bäst när tempot är högt och utmaningarna  av varierande karaktär. Hon har ett sinne för matchning av människor till rätt roll och med sin nyfikenhet och sociala ådra skapar hon på ett energifullt sätt personliga och spännande möten.

Astrid är en tävlingsmänniska och träningsentusiast som älskar att utmana, både sig själv och andra. Hon kännetecknas av sin höga energi och entusiasm!

+46 702 881460

Emma Svahn är en sann relationsbyggare som alltid vill överträffa förväntningarna i sin leverans. Hennes styrka i rollen som Business Manager är tidigare erfarenheter i linjeroller och som interimskonsult samt hennes intresse för människor. Genom sin bakgrund har hon byggt upp ett starkt kontaktnät.

Emma startade sin karriär som revisor inom Big 4 innan hon tog sig an ansvarsroller inom controlling och projektledning. Hon har mycket energi och trivs som bäst när hon kan bidra till verksamheten genom starka relationer och nära samarbeten mot högt uppsatta mål. Emmas med sitt tydliga processtänk har under tiden inom revision, controlling och projektledning utvecklat en stark förståelse för finansiella processer och att identifiera risker kopplade till finansiella flöden.

Emma är kommunikativ och har sinne för både detaljer såväl som helhetsperspektivet. Hon har erfarenhet från komplexa och internationella miljöer både i börsnoterade bolag men även andra ägarstrukturer så som statlig verksamhet. Hon räds inte utmaningar och möjligheten till nya lärdomar och erfarenheter.

Emma kännetecknas av sitt engagemang och bjuder alltid på sig själv med en stor portion humor och närheten till skratt.

+46 721 556744

Annie Älveborn är en positiv och uppskattad kollega som värdesätter samarbete och unik företagskultur för att skapa förutsättningar för framgång.

Annie har sin bakgrund från Big 4 där hon tidigare drivit upp en interimsverksamhet där hon med ett naturligt intresse för människor och relationer varit en stark kulturbärare i en organisation under kraftig tillväxt.

Annie har själv en gedigen erfarenhet från konsultrollen främst inom Business- och Financial Control, förändringsledning, process- och systemeffektivisering. Det har gett henne stor förståelse för ekonomifunktionens utmaningar och möjligheter och hon brinner för att ständigt leverera värde och att sätta konsulter och kunders mål och intressen i första hand.

Annies styrka ligger i att definiera strategiska beslut och säkerställa att de omsätts i det operativa arbetet – det gör henne till en sann doer. Hennes positiva mind-set och förmåga att lösa problem gör henne till en värdefull kollega.

Hon har ett högt engagemang för att bidra i sitt nätverk och brinner för att föra samman människor och se nya samarbeten ta fart.

+46 708 656937

Ditt namn? Vi vill öka vårt engagemang i Stockholm och vill komma i kontakt med dig som har ett stort nätverk och känner med våra värderingar.

+46 000 000000