I helgen fick stora delar av vårt nätverk av associerade konsulter möjligheten att logga in i vår konsultportal för att se och uppdatera sin profil med oss.

Oavsett om vi samarbetar med dig nu, gjort det tidigare eller inte än, så vill vi få möjlighet att lära känna dig som associerad konsult mer! I vår PRO TEMPORE portal samlar vi information om dig, både för att kunna matcha dig till rätt möjlighet men framförallt för att snabbt kunna presentera dig för uppdrag vid skarpt läge.

Senaste månaderna har varit som att ”vrida på en kran” marknadsmässigt och det märks att våra kunder vågar tro på framtiden igen och satsar. Vi har redan lyckats växa med mer än 40% vs 2020 och förhoppningarna inför hösten är stora.

Även om nyckeln till en framgångsrik matchning aldrig finns i ett system, så är nyckeln att ha din uppdaterade information lätt åtkomlig. I vår portal får vi koll på din erfarenhet, tillgänglighet och mål med din konsultkarriär. För de konsulter vi har påbörjat ett lyckat samarbete med söker vi proaktivt efter deras nästa uppdrag. Vårt mål är alltid att matcha rätt konsult till rätt uppdrag, och genom portalen har vi bättre förutsättningar för att alltid nå vårt mål.

Om du är associerad konsult inom ekonomi med eget bolag och vill ha oss som din framtida säljkanal, lägg ett kort mail till hello@protempore.com så får vi in dig i rullarna.