Varmt välkommen till PRO TEMPORE Fredrik!

Fredrik arbetade sina fyra första år i karriären inom revision på Big 4 där han skapade sig en bra grund inom redovisning från granskning av månads- och årsbokslut, finansiella analyser och interna kontroller. Under de senaste fem åren har han arbetat som Controller inom olika branscher både som Financial och Business Controller med fokus på säkerställande av effektiv och relevant rapportering, finansiell analys, forecast och budget.

I sin senaste roll som Business Controller på Kvdbil låg fokus på uppföljning, prognostisering och analys av verksamhetens olika delar. Erfarenheten som Controller har breddat hans perspektiv på finansiella data och siffror och han har fått goda färdigheter inom BI samt byggt på sitt affärsmannaskap. Fredrik har erfarenhet från flera branscher allt ifrån online business, detaljhandel och healthcare.

Fredrik är en balanserad och social person med stort engagemang. Han trivs med att sätta sig in i nya miljöer och ta sin an nya arbetsområden och vill bidra med sin kompetens och analytiska förmåga. Han trivs i en grupp med högt i tak där det finns samarbetsområden och han kommer till sin rätt både i en coachande och lärande roll. Nu kör vi, Fredrik!