Idag hälsar vi Stina varmt välkommen till oss på PRO TEMPORE.

Stina har en bakgrund som revisor på Big 4 där hon har arbetat med mestadels internationella koncerner men även mot en del mindre lokala företag inom olika branscher. Hon har stor erfarenhet från granskning av månads- och årsbokslut och besitter stor kunskap inom redovisning och finansiella analyser. Hon drivs av effektivisering och bidrar gärna med sin erfarenhet till övriga kollegor.

Stina är lättlärd, social, lösningsorienterad och har ett positivt mind-set. Hon är supertaggad på att utmanas i nya roller där hon kan bidra med sina granskande ögon och kunskap inom revision, redovisning samt analys. Vi är överlyckliga över att hon har hittat till oss och ser nu med spänning framemot att följa hennes utveckling och bidrag hos oss och våra kunder.

Den 1 mars sätter Stina igång på sitt första uppdrag som koncerncontroller på ett börsnoterat bolag i centrala Stockholm. Det betyder – till någon annan kunds glädje – att hon finns tillgänglig för att stötta upp under den mest intensiva årsbokslutsperioden under januari och februari.

Än en gång, varmt välkommen till oss!