Stort tack till alla våra kunder och samarbetspartner att vi fått förtroende att arbeta tillsammans med er under det gångna året! 2020 har både varit ett lärorikt och spännande år för PRO TEMPORE. Vi bestämde oss tidigt att vi skulle rida ut pandemin tillsammans med vårt team och samarbetspartners. Efter två år med växande verksamheter i Göteborg och Malmö etablerade vi oss mitt under rådande pandemi även i Stockholm. Under hösten lanserade vi PROVEHO med fokus på processautomatisering och robotics, och vilket fantastiskt mottagande! Nu är vi igång med flera RPA-projekt, både inom ekonomi och HR. Samtidigt har vårt team fortsatt att stadigt växa och vi har flera nya grymma kollegor på väg in under Q1.

Alla har rätt till en god jul. Det är ingen nyhet att det här året har varit utmanande för många. Inte minst för människor med begränsad ekonomi. Vi skänker därför årets julgåva till Giving People där vi nu stöttar 50 barnfamiljer både i, och utanför, våra storstäder.

Giving People är en hjälporganisation med fokus på barn i Sverige som lever i barnfattigdom. Med en kvarts miljon utsatta barn och ett stort mörkertal är deras uppdrag inte bara behövligt, utan också många gånger livsavgörande för att förhindra social utsatthet och långtgående konsekvenser för de barn som drabbas. PRO TEMPORE vill med denna julgåva hjälpa barnfamiljer till en godare jul. Alla barn ska ha möjlighet att äta sig mätta varje dag och vi vill bidra till att utsatta barn i vårt närområde får en guldkant på sitt julfirande.

Vi vill passa på att tacka er för året som gått och vi ser fram emot att fortsätta våra samarbeten under 2021!

God jul och gott nytt år önskar vi på PRO TEMPORE