Idag har vi den stora glädjen att hälsa Ruwaida välkommen till oss på PRO TEMPORE.

Ruwaida startade sin karriär som revisor på Big 4 där hon skapat sig en bra grund inom redovisning, säkerställande av kvalitet, projektledning och teamarbete. Hennes revisionskunder var främst större banker inom den finansiella sektorn. Under dessa år arbetade hon med bland annat med månads- och årsbokslut, finansiella analyser, konsolidering, interna kontroller, processförbättringar, förvärv och skatt. Under de senaste 2 åren har Ruwaida arbetat som ekonomikonsult i olika redovisningsroller där hon bland annat har haft redovisningsansvar på flera bolag inom en fastighetsgrupp och varit redovisningsansvarig på ett bolag inom energi och fjärrvärme. Hon har god erfarenhet från löpande redovisning, bokslut, årsredovisning, fakturering, avstämningar, skatt, moms, förbättringsarbete, analys och rapportering.

Ruwaida är en väldigt driven, varm och en leveranssäker person. Hon brinner för att utvecklas, har höga ambitioner och tar gärna på sig nya arbetsuppgifter och ansvar. Hon är en teamplayer och hon uppskattas av sina kollegor.

Vi är väldigt glada att Ruwaida vill fortsätta sin karriärsresa med oss på PRO TEMPORE och ser med spänning fram emot att få följa hennes utveckling.

Än en gång varmt välkommen Ruwaida och stort lycka till på ditt nya uppdrag!