Idag har vi glädjen att hälsa Emelie välkommen till oss på PRO TEMPORE!

Emelie startade sin karriär som revisor på Big 4 och har förutom revisorsrollen tagit sig an roller så som Head of Accounting och drivit implementering av nya regelverk på Skatteverket. Emelie kommer senast från en roll som redovisningschef på ett fastighetsbolag där hon ansvarade för ett team på 4 personer, som bland annat ansvarade för bokslut, rapportering, avstämningar, ÅR, skatt och moms för 400+ legala enheter inom koncernen.

Emelie är vass på redovisning och tycker det är roligt att gräva ner sig i siffror, lagar och regler men samtidigt har inte problem att zooma ut och se på det från ett helikopterperspektiv. Genom sina olika roller har hon samlat på sig breda erfarenheter inom ekonomiområdet och hennes år på Skatteverket har även gjort henne till en fena på skatt.

Som person är Emelie positiv och väldigt engagerad i det hon tar sig an och hon får saker och ting gjorda. Nu är hon redo att i konsultrollen få komma ut och stötta framtida kunder och få bidra med den kompetens hon besitter. Hon är en van ledare som drivs av att få stötta och coacha sina kollegor i det dagliga arbete och hon har en starkt pedagogiskt ådra.

Varmt välkommen Emelie till vårt gäng!