Denna vecka välkomnar vi Petra som kommer att vara ansvarig för Business Support med fokus på flera olika verksamhetsområden inom PRO TEMPORE, med den gemensamma kopplingen till ”Customer & Employee Experience”. Att vara professionella (men ändå personliga!) som varumärke och individer kräver dedikation och ett engagemang i att man har ”ordning och reda”, en proaktivitet och är tydlig i sin kommunikation och koordinering internt.

Petra har flera års erfarenhet inom projektledning, marknadsföring och administration och trivs med att arbeta i en central roll med ett brett arbetsfält. I sina tidigare roller har hon haft koordinerande roller med fokus på projektledning av marknadsaktiviteter, event, kampanjer, resor och utveckling, samt arbete som inkluderar administrativt och kreativt arbete inom marknadsföring och Employer Branding.

Petra kännetecknas som en person med positiv energi som trivs i mötet med människor. Hon strävar alltid efter att leverera en hög kvalitetsnivå och har ”service” i sitt DNA.

Varmt välkommen till oss Petra!