Wow, vilken energiboost till helg vi haft! Förutom våra uppskattade årliga ”PRO TEMPORE Growth Days”, där vi har ett tydligt fokus på kompetensutveckling, så har vi även förmånen att varje år kunna göra en resa med fokus på teambuilding och att knyta an till varandra som konsulter och individer. Den här gången gick turen till Amsterdam, där vi samlade kollegor från alla våra tre kontor och där vi under ett par späckade dagar fick uppleva staden tillsammans via olika aktiviteter.

Vi är inte ens 5 år fyllda och vi kan stoltsera med att få samarbeta med några av de mest framstående företagen i Norden. För PRO TEMPOREs del ser FY22 ut att bjuda på en 35% tillväxt från förra året, och därför behöver vi tillfällen som dessa för att lära känna varandra och förkovra oss i allas bakgrund och inse vilket ”kompetenshus” vi är. Om vi ska kunna utnyttja detta på bästa sätt i det vi bidrar hos våra kunder och i varje konsults egen utveckling så behöver vi ha koll på varandra… och det har vi onekligen fått nu!

Vi må haft lite regn på denna häftiga city-weekend, men framför allt har det varit sol i sinne. Till er som var med: stort tack för all er energi, alla gapskratt och att ni bjudit på er själva! Man får nypa sig i armen när man inser vilka fina kollegor vi alla har!

Filmen nedan sammanfattar känslorna från dessa dagar…

Movie created by the talented Madis innarhuntfilms.com