Idag välkomnar vi Niclas till oss på PRO TEMPORE!

Niclas har under de senaste sex åren arbetat på ett globalt och marknadsledande bolag inom fordonsindustrin där han fått möjlighet till en mycket fin utveckling, både som Financial Planning Controller inom R&D och som Investment Controller. Han har varit drivande i diverse olika förbättringsprojekt och i att utveckla digitala verktyg inom controllerfunktionen, bland annat implementeringen av nya verktyg för finansiell planering, budget och analys. Niclas utgör en bra kravställare när nya system ska sjösättas. Han trivs i roller med många kontaktytor och är en god kommunikatör, både i muntliga presentationer och i skrift.

Niclas är en lugn person med starkt driv och en stor skopa tålamod och han står stabilt i pressade situationer. Han är väldigt mån om personer i sin närhet och jobbar alltid för allas trivsel. Hans åsikt efterfrågas ofta då han gärna, på ett pedagogiskt och sakligt sätt, delar med sig av sina tankar.

Vi gläder oss väldigt åt att Niclas nu väljer att fortsätta sin karriär tillsammans med oss och vi ser fram emot att följa hans utveckling med oss på PRO TEMPORE.