Tomten kom tidigt i år! Fantastiskt kul att få ombord ännu en ny kollega till oss – välkommen Martina!

Martina har en bakgrund som revisor, controller och redovisningsansvarig med en bred kunskapsbas inom redovisning, analys och processer. Hon kommer närmast från en senior redovisningsroll inom fastighetsbranschen med fokus på bokslut, rapportering och komplexa skatteberäkningar.

Hennes bakgrund inom revision har gett henne insyn i många olika branscher och bolag samt bidragit till att skapa ett ansvarsfullt och självständigt arbetssätt med fokus på väsentligheter. Hon är analytiskt lagd och har genom sin erfarenhet inom controlling vana av att hantera stora datavolymer och är trygg i Excel och mer komplexa analysverktyg. Martina har ett stort driv och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Hon har en glad och energisk personlighet och lägger stor vikt vid att bidra till en härlig stämning på arbetsplatsen, och hon tycker om att arbeta i team där man kunskapsdelar och stöttar varandra.

Vi är så glada för att Martina väljer att ta sitt nästa steg i karriären tillsammans med oss på PRO TEMPORE och ser fram att få följa hennes utveckling och resa framåt.