Vi fortsätter att växa och idag har vi den stora glädjen att hälsa Adam varmt välkommen till oss på PRO TEMPORE!

Adam har gedigen bakgrund inom redovisning och kommer senast från ett av de framstående retailbolagen inom inredningsbranschen. Under de senaste åren har Adam axlat roller inom redovisning och Financial Control i olika typer av organisationer. Genomgående för Adam är att han är snabblärd och har tagit på sig utökat ansvar och därmed ständigt utmanat sig själv genom nya arbetsuppgifter. Adam blir ofta en viktig nyckelperson inom ekonomiavdelningen och trivs med att skapa kontakter runt om i verksamheten. Genom sina erfarenheter har Adam utvecklat god erfarenhet av hantverket inom ekonomi men besitter även förmågan att lyfta blicken och se det större perspektivet och kopplingen till affären. Adam är både analytisk och processorienterad och trivs i organisationer där förändring står på agendan.

Som person har Adam starkt intresse för människor och strävar alltid efter att leverera värde runt omkring sig. Han är en social person med nära till skratt som gärna knyter nya kontakter. På fritiden står träning och umgänge med vänner högt upp på agendan. Framåt vill Adam fortsätta utmanas och växa ännu mer i sin konsultroll.

Vi är mycket glada över att Adam har hittat till oss på PRO TEMPORE och nu ser vi med spänning fram emot att följa hans karriär och fortsatta resa!