Vi vill rikta ett stort tack till alla våra kunder och samarbetspartners för förtroendet att arbeta tillsammans med er under det gångna året! 2022 har varit ännu ett expansivt år med över 60% tillväxt för PRO TEMPORE och tillsammans med Er har vi tagit nästa kliv i vår etablering på marknaden.

Varje år ordnar vi på PRO TEMPORE en julgåva till våra samarbetspartners. Med värme och omtanke väljer vi att skänka årets julgåva till Lilla Julkalendern som stöttar cancerdrabbade barn och deras familjer på Drottning Silvias barnsjukhus. Ett självklart val i år igen!

På Julaftonsmorgon, sedan 10 år tillbaka, spelar och sjunger Andreas och musikerkompisen Simon med barnen på barncanceravdelningarna på Drottning Silvias barnsjukhus i Göteborg. 2017 ville de göra något mer och startade projektet och insamlingen ”Lilla Julkalendern” tillsammans med Barncancerfonden. Varje dag i 10 dagar öppnas en ny ”lucka” via sociala medier – en aktivitet, eller en profil som hälsar något och skänker ljus till barn som kämpar på sjukhus.

Vi ser fram emot att fortsätta våra samarbeten under 2023!

God jul och gott nytt år önskar vi på PRO TEMPORE