Välkommen Marika till PRO TEMPORE!

Marika är en sann relationsbyggare med ett skarpt öga för detaljer. Hon har mer än 5 års erfarenhet från olika controlling roller samt en bred och stabil grund från revisionsbranschen. Marikas erfarenheter bidrar till att hon har mycket god förståelse för hela ekonomifunktionen och hon strävar alltid efter att förbättra och effektivisera arbetssätt och processer.

Marika började sin karriär som revisor på Big 4, vilket gav henne breda kunskaper från olika typer av bolag i hennes portfölj. Till störst del arbetade hon med tillverkande bolag i mindre och mellanstor storlek. Därefter gick hon vidare som konsult vilket gett henne god erfarenhet från både Financial- och Business Controller roller inom ett antal varierande organisationer och branscher. I sina roller, både som revisor och som konsult, har Marika framgångsrikt arbetat tillsammans med personer i olika positioner, med eller utan finansiell bakgrund.

Styrkan i rollen som ekonomikonsult ligger framför allt i Marikas intresse för kunden och relationsskapande samt hennes höga servicenivå och drivkraft att alltid leverera över förväntan. Hon är nyfiken och letar ständigt utmaningar samt möjligheter att utvecklas. Marika är en mycket uppskattad kollega och konsult som alltid bidrar med positiv energi runt omkring sig.

Vid sidan av arbetet har hon ett stort intresse för skidåkning, och inte minst längdskidåkning då hon är ifrån självaste Mora och förra året åkte Stafettvasan. Marika är en ansvarsfull, social och påhittig person som mer än gärna umgås med familj och vänner på fritiden.

Vi är så glada över att ha Marika ombord hos oss på PRO TEMPORE! Varmt välkommen!