Idag hälsar vi Rasmus varmt välkommen till PRO TEMPORE!

Rasmus startade sin karriär på Big 4 som konsult och fick under sina första 4 år testa på olika roller inom ekonomifunktionen, främst såsom Controller och Finance Manager. Rasmus kommer senast från en roll som Group Financial Controller på ett P/E ägt mjukvarubolag där han bland annat ansvarat för konsolidering och rapportering av koncernen, externa kvartalsrapporter, årsredovisning, budget/forecast samt ansvarat för kontakten med revisorerna. Utöver detta har Rasmus också varit involverad i implementeringen av ett nytt ERP-system i flera länder samt byggt om rapporteringsstrukturen för ett par olika segment inom organisationen. Han har även integrerat nya förvärv in i gruppens rapporteringsstruktur.

Förutom att Rasmus har fått erfarenheter från olika typer av bolag inom olika branscher har han också arbetat inom olika ägarstrukturer så som noterade, ägarledda och P/E ägda. Rasmus fick tidigt testa på ledarskapet vilket sedan har följt med honom genom i stort sett alla roller han tagit sig an. Likväl som han är mån om sin egen utveckling är han samtidigt mån om att teamet i helhet ska utvecklas tillsammans och sträva mot samma mål.

Rasmus är nu tillbaka i rollen som konsult för att bredda sina kunskaper ännu mer, denna gång hos PRO TEMPORE. Rasmus föredrar att jobba nära verksamheten och drivs av att jobba i en snabbrörlig miljö där det händer mycket. Som person är han social och nyfiken och lär sig nya uppgifter snabbt. En härlig kille som vi är väldigt glada över att få ombord hos oss!

I sitt första konsultuppdrag tar sig Rasmus an en roll som Redovisningschef för ett team på 12 personer på ett välkänt e-handelsbolag.

Vi glädjer oss att få honom ombord. Välkommen Rasmus!