Idag har vi den stora glädjen att hälsa Magnus välkommen till oss på PRO TEMPORE!

Magnus har under tio års tid utvecklats i ett flertal olika ekonomiroller och han har de senaste åren jobbat som business controller där han fått gedigen erfarenhet inom såväl controlling, månadsrapportering som strategisk planering. Han har bland annat varit involverad i börsnotering på First North där han sedan tillsammans med VD och CFO producerat kvartalsrapporter, investerarpresentationer och Q&A som distribueras till marknaden. Han är även drivit budget- och prognosprocess, månadsuppföljning och rapportering till styrelse och andra stakeholders. Utöver sina erfarenheter nära affären har Magnus även varit ansvarig för viss finansiell controlling, såsom kassaflödesanalyser och rapporteringsprocesser.

Magnus har även i sina tidigare positioner fått erfarenhet av sätta ihop och analysera business cases, utföra kostnadskontroll och stötta olika avdelningar med analyser och KPI:er. Han tycker om att utveckla processer för att driva affären framåt.

Som person är Magnus en social lagspelare som alltid siktar högt för att hjälpa hela organisationen. Han har en positiv attityd och är väldigt uppskattad som kollega.

Vi är väldigt glada över att Magnus hittat till oss på PRO TEMPORE och nu ser vi med spänning fram emot att följa hans karriär som konsult!