Efter drygt ett år som konsult hos oss på PRO TEMPORE tar Emma en ny roll som Business Manager i Stockholm. Hon ser fram emot att bygga nya relationer och stärka befintliga samt att bidra i vår fortsatta tillväxtresa.

Emma har sin bakgrund från revision på Big 4 och har erfarenhet från Business Control men även transformationsprojekt i internationella komplexa organisationer. Hon har mycket energi och trivs som bäst när hon kan bidra till verksamheten genom starka relationer och nära samarbeten mot högt uppsatta mål. Emma har ett tydligt processtänk och har både genom sin tid inom revision, Business Controller och projektledare utvecklat en stark förståelse för finansiella processer och att identifiera risker kopplade till finansiella flöden. Hon är kommunikativ och har sinne för både detaljer såväl som helhetsperspektivet.

Som person är Emma både engagerad och hästtokig. Hon är modig och driven och räds inte att ta sig an nya utmaningar. Emma bjuder alltid på sig själv med en stor portion humor och har alltid nära till skratt.

Emmas styrka är hennes tidigare erfarenheter i linjeroller och som interimskonsult samt hennes intresse för människor. Genom sin bakgrund har hon byggt upp ett starkt kontaktnät och hon är en sann relationsbyggare och uppskattad kollega.

Vi är stolta över att Emma väljer att fortsätta sin karriär tillsammans med oss på PRO TEMPORE. Vi ser verkligen fram emot att följa hennes resa och fortsatta utveckling som Business Manager!