Vi fortsätter att växa och idag välkomnar vi Emma till oss!

Emma har sin bakgrund från revision på Big 4 och kommer allra senast från en linjeroll som Business Controller där hon har arbetat nära CFO i olika affärsnära projekt och drivit rapporteringen mot ledning. Emma har mycket energi och trivs som bäst när hon kan bidra till verksamheten genom starka relationer och nära samarbeten mot högt uppsatta mål. Emma är van att driva projekt och Business Case och sätter sig snabbt in i nya flöden och perspektiv genom de flertalet ad hoc-analyser hon har tagit fram. Emma har ett tydligt processtänk och har både genom sin tid inom revision och som Business Controller utvecklat en stark förmåga för intern kontroll samt att se hur risker är kopplade till finansiella flöden. Emma är kommunikativ och har sinne för både detaljer såväl som helhetsperspektivet.

Som person är Emma både engagerad och hästtokig. Hon är modig och driven och räds inte att ta sig an utmanande uppdrag. Emma bjuder alltid på sig själv med en stor portion humor och har nära till skratt.

Vi är stolta över att Emma väljer att fortsätta sin karriär tillsammans med oss på PRO TEMPORE. Vi ser verkligen fram emot att följa hennes resa och fortsatta utveckling som konsult!