Idag hälsar vi Linnéa varmt välkommen till oss på PRO TEMPORE!

Linnéa har en bred erfarenhet från roller inom redovisning, controlling och ekonomistyrning i bolag i olika storlekar. Senast kommer Linnéa från rollen som Business Controller på ett bolag inom retail där hon ansvarade för rapportering, budgetprocesser och uppföljningar samt för att delge finansiell information både till interna och externa intressenter. Hon har även stöttat linjechefer och andra i organisationen vad gäller prognostisering och uppföljningar samt varit delaktig i olika utvecklingsprojekt.

Dessförinnan har Linnéa haft roller som ekonomichef på både mindre och medelstora företag, med ansvar för ”ax till limpa” och hanterat alla ekonomirelaterade frågor.

Linnéa brinner för att göra siffror spännande för alla och tar sig an utmaningar med ett innovativt tänk. Som person är hon nyfiken, ivrig och öppen för att lära sig nya saker. Hon har en positiv attityd och tycker om att hjälpa andra i sin omgivning. Hon trivs när hon har mycket på gång och tycker om att vara i en central roll. Utmaningar välkomnar hon och ser dem som en möjlighet att utvecklas både på ett professionellt och personligt plan. Hon drivs av att leva upp till sina egna krav såväl som de som ställs på henne.

Vi är mycket glada över att ha Linnéa med på resan och vi ser fram emot att följa hennes fortsatta utveckling tillsammans med PRO TEMPORE!