Välkommen Lilian till oss på PRO TEMPORE!

Lilian är en senior redovisningsprofil med bakgrund från en väletablerad redovisningsbyrå och kommer nu senast från en professional service provider som Fund Accountant. Genom sin tid som redovisningskonsult har Lilian byggt upp gedigen kompetens kring olika typer av bolag och branscher samt god förmåga att hantera flera olika kunder och kontaktytor parallellt. Lilian har stark kompetens inom redovisning, bokslut, rapportering samt årsredovisningar och har ofta handlett nya kollegor. I sin senaste roll har stor del handlat om att säkerställa kvalitet och regelverksefterlevnad, finansiell analys, likviditetsprognoser och interna kontroller såväl som helhetsansvar över fonders redovisning.

Som person är Lilian noggrann, driven och lojal – alltid med en ödmjuk framtoning. Hon är ansvarstagande och analytisk i sitt arbetssätt och uppskattas för sin förmåga att samarbeta med andra. På sin fritid trivs Lilian bäst med att umgås med nära och kära, träna och resa när hon får möjlighet. Framåt vill Lilian ta sig an kvalificerade roller inom redovisning och Financial Control. Med ett genuint systemintresse bidrar Lilian även gärna inom processarbete.

Vi är mycket glada över att ha Lilian med på resan och vi ser fram emot att följa hennes fortsatta utveckling tillsammans med PRO TEMPORE!