Vi fortsätter att växa och idag har vi äran att hälsa Erik välkommen till oss på PRO TEMPORE!

Erik kommer närmast från revisionsyrket där han under tre års tid i huvudsak arbetat med revision av större koncerner. Utöver revisionen har fokus legat på koordinering, projektledning och planering av revisionsprocessen och granskning av mer komplicerade poster. Han har god erfarenhet av att utvärdera processer, granska interna kontroller, upprätta finansiella analyser och rapportering. Detta har gett honom insyn i många olika branscher och bolag samt bidragit till att skapa ett ansvarsfullt och självständigt arbetssätt med fokus på väsentligheter.

Erik beskrivs som en ambitiös, framåtsträvande och ödmjuk person som sprider glädje och energi. Hans styrkor är att han snabbt sätter sig in olika typer av frågeställningar, är engagerad och framför allt har en positiv inställning. Han är snabblärd och väldigt mån om att hålla en hög kvalitet i det han levererar.

Som första konsultuppdrag kommer Erik ta sig an rollen som Group Accountant på ett snabbväxande bolag inom fordonsindustrin.

Vi är såklart väldigt glada över att Erik väljer att ta sitt nästa steg i karriären tillsammans med oss och ser fram att få följa hans utveckling och resa framåt!