Idag har vi den stora glädjen att hälsa Josefin välkommen till oss på PRO TEMPORE!

Josefin har sedan 4 år tillbaka jobbat som ekonomikonsult inom Big 4 där hon framförallt tagit sig an rollen som Redovisningsekonom på olika bolag, stora som små och inom olika branscher. Hennes arbetsuppgifter har till största del bestått av löpande bokföring, AP och AR, bokslut, moms, lön, balansavstämningar samt rapportering men även ansvarat för analys av BR och RR samt uppföljning mot budget.

Under dessa 4 år gjorde Josefin även ett Secondment och jobbade som Senior Audit Consultant under 7 månader. Hon fick då jobba med revision på flertalet olika kunder och lära sig ännu mer om IFRS och K3 regelverken. Josefin har ett ständigt förbättringstänk med sig i sina uppdrag och har bland annat förbättrat och effektiviserat månadsbokslut genom att implementera nya avstämningsverktyg som sparat mycket tid för kunden i boksluten.

Som person är Josefin enkel att lära känna, positiv och glad samt strukturerad och ambitiös. Hon gillar nya utmaningar och trivs därför också i rollen som konsult.

Ska bli så roligt att få följa Josefins fortsatta karriärsresa och vi är så glada för att hon valt att göra det via oss på PRO TEMPORE!

Än en gång varmt välkommen Josefin!