Varje vår samlar vi hela svenska teamet på det vi kallar ”PRO TEMPORE Growth Day” där fokuset, förutom team-building och stärka våra värderingar, är att dela erfarenheter och att utveckla varandra till att bli sitt bästa jag! I år fick vi ett par energigivande dagar tillsammans på Ästad Vingård utanför Varberg.

Vår första konferensdel handlade om vart vi är idag som bolag, hur vi kommit hit och vart vi ska framledes. Vi hade även en session med fokus på hur viktigt reflektion av sina styrkor är i konsultrollen och hur man bäst lyfter fram, både sin kompetens och sin person, i nya möten. Vi avslutande med ett gäng värdefulla övningar kring självledarskap och hur man ser till att främja sitt ”growth mindset”. Utöver givande konferenssessions fick vi möjlighet att prova vingårdens egenodlade ekologiska vin, njuta av Sinnenas SPA omgivna av fantastisk natur och avnjuta en 4-rätters gårdsmeny.

Tävlingsådran är stark hos vårt gäng och PRO TEMPORE-pokalerna som går till vinnarlaget är eftertraktade! Denna gång utmanade vi bland annat varandra i ”galnaste minnena”, diverse quiz och ”charader utan hjälp av armar och ben” vilket ledde till en hel del skratt.

Nu kickstartar vi veckan med nya insikter och massor av ny energi och vi längtar tills vi samlas hela gänget igen i september!

Foton tagna av fotograf Loke Roos.