Idag har vi den stora glädjen att hälsa Johanna välkommen till oss på PRO TEMPORE!

Johanna har de senaste två åren jobbat som Redovisningsekonom i en stor koncern inom detaljhandel och bilverkstäder. Hon har skött redovisningen för ett bolag som omsätter ca 1,2 miljarder och hennes arbetsuppgifter har inkluderat bland annat löpande redovisning, månads- kvartals- och årsbokslut, ÅR, avstämningar, moms och likviditetsprognoser. Johanna tar nu steget till att bli konsult för att få utvecklas vidare inom redovisning och controlling samt få möjligheten att samla på sig erfarenheter från många olika bolags processer och rutiner.

Johanna är en väldigt driven, social och ansvarstagande person. Hon är nu redo för nya utmaningar och räds inte av att ta sig an nya uppgifter eller att komma med nya idéer kring förbättringar. Samtidigt som Johanna är bra på att jobba självständigt tycker hon om att samarbeta med ett team runt sig som man både kan stötta men också utvecklas av.

Ska bli så spännande att få följa Johannas fortsatta karriärsresa och vi är så glada för att hon valt att göra det via oss på PRO TEMPORE!

Än en gång varmt välkommen Johanna!