Det är med stor glädje vi välkomnar Johanna tillbaka till PRO TEMPORE!

Johanna var en av våra första anställda och hon gjorde en fantastisk insats med att sätta PRO TEMPORE på kartan. Hon är en person som går in i alla sina uppdrag med fullt engagemang och lämnar ett starkt avtryck efter sig.

Johanna har mer än 10 års erfarenhet från redovisning och Controlling i internationella bolag inom olika branscher i både i operativa- och ansvarsroller vilket har gett henne en gedigen kunskap och förståelse för olika typer av processer och system. Hon har tidigare axlat roller som Accounting Manager inom ett större retailbolag, Finance Manager på ett dotterbolag till en internationell koncern, Financial Controller på ett företag inom fordonsindustrin och som Redovisningschef för dotterbolag i en amerikansk koncern.

Tidigare arbetsområden har innefattat redovisning, bokslut och avstämningar, årsredovisningar, rapportering, prognoser och budgetprocesser. Johanna lär sig fort och kan snabbt ta sig an nya uppdrag och situationer. Johannas arbete präglas av effektivitet och med god struktur. Hon är en social, positiv och driven person som trivs med utmaningar och att arbeta med nya människor. Hon är en mycket uppskattad konsult som med mycket energi och entusiasm gör sitt yttersta för att leverera lösningar av högsta kvalitet oavsett uppgift.

Johanna har ett stort intresses för träning och hälsa och utanför arbetet hittar man ofta Johanna i löpspåret, men även på gymmet där hon håller klasser i Bodypump och Spinning.

Efter ett par år i en linjeroll återvänder Johanna nu till oss och vi önskar henne lycka till i sitt nya uppdrag som ekonomichef på ett tjänstebolag. Välkommen!