Idag har vi glädjen att hälsa ännu en kollega varmt välkommen till oss på PRO TEMPORE, nämligen Jacob!

Jacob kommer närmast från revisionsyrket där han de senaste åren jobbat med så väl noterade koncerner som mindre privatägda bolag. Under dessa år har han samlat på sig erfarenheter från granskning av månads- och årsbokslut, årsredovisning, deklarationer samt processförbättringar. Hans arbete har också inkluderat analysarbete och avrapportering till olika parter.

Jacob har även en häftig bakgrund innan sin ekonomikarriär där han i flera år innan sina universitetsstudier drev en kvarterskrog. En lärorik tid där även hans stora sportintresse kom väl till pass! Förutom padel, cykling och fotboll så finns det få sporter som inte tilltalar Jacob.

Som person är Jacob social, lugn, analytisk och strukturerad. En problemlösare som aldrig tackar nej till nya utmaningar och som drivs av att få se olika miljöer och att ständigt få utvecklas i det han tar sig an. Jacob är otroligt service minded och ser fram emot att få stötta så väl kunder som kollegor och vi är glada över att Jacob vill fortsätta sin karriäsresa med oss på PRO TEMPORE.

Återigen välkommen till oss och ett stort lycka till på ditt första uppdrag som Financial Controller på ett stort noterat bolag i Skåne!