Vi fortsätter växa och idag har vi den stora glädjen att hälsa Fredrik varmt välkommen till oss på PRO TEMPORE!

Fredrik startade sin konsultkarriär på Big 4 där han under de senaste åren har arbetat som revisor. Fredriks fokus har legat inom den finansiella sektorn och inte minst storbanker där hans förmåga att sätta sig in i komplexa miljöer har kommit till sin rätt. Under sin tid som revisor har Fredrik arbetat med att sätta upp effektiva processer genom att ta fram datadrivna analysverktyg och har utvecklat stark kommunikationsförmåga genom ledarroller han har haft inom revisionsteamen. Fredrik har goda erfarenheter från att utvärdera processer och internkontroller, upprätta riskanalyser samt granska finansiella rapporter.

Innan sin tid som revisor arbetade Fredrik i flera år som processledare på ett globalt industribolag där han med framgång ansvarade för att säkerställa standardiserade arbetssätt inom produktion. Den tiden har byggt Fredriks senioritet och gör honom till en stark länk mellan ekonomifunktion och verksamhet. Som person är Fredrik grundad, varm och en lagspelare som gärna tar sig tid att sprida kunskap och coacha medarbetare runt omkring sig. Fredrik är lätt att samarbeta med och söker ständig personlig utveckling genom nya utmaningar.

Vi är mycket glada över att Fredrik nu väljer att fortsätta sin karriär tillsammans med oss på PRO TEMPORE. Det ska bli spännande att följa hans resa och fortsatta utveckling som konsult hos oss.