Idag välkomnar vi ännu en erfaren stjärna till PRO TEMPORE – Emma!

Emma startade sin karriär som konsult på Big 4 där hon skapat sig en bra grund inom redovisning, controlling och projektledning. De senaste åren har hon arbetat som Business Controller på Anticimex där hon bland annat fokuserat på att sätta upp en välfungerande controllerfunktion, säkerställande av en effektiv och relevant intern management rapportering, finansiell analys, forecast och budget. Hon har även varit delaktig i en systemimplementation och arbetat med ett Power BI projekt. Emma är väldigt analytisk, har en förmåga att snabbt kunna identifiera verksamhetens drivare och både kunna gå ner på djupet i resultatanalysen och samtidigt kunna arbeta med övergripande processer och fungera som rådgivare i mer strategiska frågor.

Emma är en social och passionerad person som gärna tar sig an en informell ledarroll. Hon är kommunikativ och har lätt för att skapa förtroende och att bygga relationer. Hon drivs av att utvecklas, att se andra växa och att stötta organisationer med deras utmaningar och förändringsbehov.

Vi är väldigt glada att äntligen ha Emma ombord hos oss på PRO TEMPORE och ser med spänning fram emot att få följa hennes utveckling och bidrag. Emma finns tillgänglig för spännande uppdrag från 19/4.

Än en gång varmt välkommen!