Idag hälsar vi Amanda varmt välkommen till oss på PRO TEMPORE!

Amanda har erfarenhet från ansvarsroller inom redovisning och ekonomi i stora internationella bolag samt startups. Amanda började sin karriär som redovisningskonsult där hon byggde upp en stark teknisk kompetens så väl som en kommunikativ förmåga mot flera parallella motparter. Senast kommer Amanda från rollen som Finance Manager på ett SaaS startup där hon ansvarade för ekonomifunktionen, inkluderat redovisning, bokslut, budget – och prognosarbete, kapitalanskaffningsprocesser, framtagning av bolagsformalia, samt att sätta upp effektiva och skalbara processer. Hon var ansvarig för intern och extern finansiell rapportering och arbetade tätt med ledning och styrelse. Dessförinnan var Amanda redovisningsansvarig på ett fintechbolag med ansvar för ax till limpa inklusive delaktighet i ett omfattande ERP-byte.

Amanda brinner för utveckling och leverans. Hon är väldigt lojal och vill alltid leverera med hög kvalitet och mot uppsatta mål. Som person är hon professionell i alla led och har en varm och social personlighet som är nyfiken på andra människor och hon blir snabbt en uppskattad kollega. Med sin analytiska förmåga och fokus på problemlösning är det naturligt för henne att säkerställa detaljer men även ta sig an en mer strategisk och övergripande approach.

Amanda har vid sidan om arbetet ett stort intresse för sport och träning. Hon spelade tennis på nationell nivå under tonåren och idag tränar och tävlar hon i padel. På fritiden prioriterar hon att resa, äta mat och umgås med sina nära och kära.

Välkommen Amanda!