Idag har vi glädjen att hälsa Martin välkommen till oss på PRO TEMPORE!

Martin har en bakgrund inom redovisning och har de senaste åren självständigt hanterat alltifrån löpande delar till bokslut och rapportering inom ett flertal olika branscher och sammanhang. Han kommer närmast från en roll som redovisningsansvarig på en arkitektbyrå där han vid sidan av det löpande arbetet även har projektlett flera systembyten.

Han har en bred kunskapsbas när det kommer till redovisning med kompetens inom projekt och fastighetsredovisning samt arbete med att sätta upp nya processer och rutiner. Han trivs när det händer mycket och tar sig gärna an utmanande frågeställningar kopplat till system och processer.

Som person är han engagerad, driven och har ett positivt och lösningsorienterat synsätt. Hans lättsamma och glada framtoning gör att han bidrar till ett trivsamt och härligt arbetsklimat. Vid sidan av arbetet spenderar Martin gärna tid med sin familj, han har även ett stort sportintresse och med en bakgrund inom både handboll och fotboll brinner han lite extra för lagsport.

I sitt första konsultuppdrag tar sig Martin an en roll som Senior Accountant på ett stort globalt bolag inom fordonsindustrin.

Vi är så glada över att Martin väljer att utvecklas vidare tillsammans med oss och ser fram emot att följa hans karriär som konsult!