Välkommen Amanda till PRO TEMPORE!

Amanda har en bakgrund som revisor inom Big 4, en roll som inte bara gett henne insyn i olika branscher och bolag utan även bidragit till att skapa ett ansvarsfullt och självständigt arbetssätt med fokus på väsentligheter. Efter drygt tre år inom revision bytte Amanda spår till konsultsidan och har i egenskap av konsult bland annat axlat en roll som Finance Manager inom underhållningsbranschen där hon tillsammans med ett mindre team hanterat löpande bokföring, bokslut och rapportering till ledning och koncern. Amanda kommer närmast från ett uppdrag som projektledare inom internkontroll på ett större noterat bolag. Inom ramarna för projektet fördjupade Amanda sin kunskap och metodik inom området ytterligare och genom att implementera väl genomarbetade ramverk för uppföljning och kontroll bidrog hon till att förbättra och kvalitetssäkra bolagets processer.

Egenskaper som utmärker Amanda är framför allt hennes positiva inställning och vänliga framtoning. Hon är en trygg och ansvarsfull person som har lätt för att samarbeta med andra och med sin professionella approach samt härliga personlighet skapar hon förtroende och blir snabbt en omtyckt kollega i teamet.

På fritiden tycker Amanda om att träna och umgås med familj och vänner. I dagsläget är träningen fullt fokus på löpning inför kommande Göteborgsvarv.

I sitt kommande uppdrag ska Amanda axla en roll som Senior Financial Accountant på ett större internationellt bolag inom transport och logistik. Vi önskar Amanda stort lycka till och ser fram emot att ha henne med oss på den fortsatta resan!