Varje vår samlar vi hela teamet till det vi kallar ”PRO TEMPORE Growth Day” där fokuset, förutom team-building och stärka våra värderingar, är att dela erfarenheter och att utveckla varandra till att bli sitt bästa jag! Nu har vi blivit riktiga stammisar då vi även i år fick ett energigivande dygn tillsammans på soliga Hotel Skansen i Båstad. 

Vår första konferensdel handlade om vår utveckling från start-up till scale-up till det etablerade varumärke vi är idag och hur vi behöver fortsätta utvecklas genom innovation och ny teknik. Vi blev påminda om att hela tiden ha våra grundvärderingar top-of-mind för att både få fortsätta jobba med och attrahera dom bästa talangerna på marknaden samtidigt som vi erbjuder en kundnytta vi kan fortsätta vara stolta över.

Vi fortsatte dagen med en session tillsammans med prestationscoachen Maximilian Tropé som på ett inspirerande sätt förklarade vikten av mental och fysisk hälsa och hur den är avgörande för vårt välmående, prestation och självkänsla. Det var inspirerande och en bra påminnelse för alla våra högpresterare kring vikten av att ta hand om ”kropp och knopp” för att kunna uppnå ”extraordinära mål”. Vi fick tillsammans testa på övningar för att få mer insikt i hur vi hanterar olika situationer och var vi eventuellt kan ha egna blockeringar för att kunna prestera med en stark självkänsla.

Vi avslutande dagen med ren och skär kunskapsdelning där tre av våra kollegor hade förberett inspirerande presentationer. Vi fick bland annat lära oss mer om konceptet ”Beyond Budgeting” med fokus på en rullande forecast istället för budget och vad som faktiskt krävs av organisationen för att kunna implementera detta mindset. Därefter kastade vi oss in i hur man lyckas med sin investeringskalkyl och då framförallt när antaganden är få och kapitalanskaffning står på agendan. Avslutningsvis fick vi insyn i hur en av våra konsulter konkret ser till att hans styrkor kommer till sin rätt på sina uppdrag och hur han på olika sätt driver framfart i kundens förändringsagenda. 

Utöver givande konferenssessions och att bo i härlig miljö fick vi möjlighet till teambuilding med fartfyllda aktiviteter på stranden, njuta av Skansen SPA omgivna av fantastisk natur och en välkomponerad meny på Restaurang Sand. Under fördrinken blev vi överraskade av vår alldeles egna musikproducent Ville som hade komponerat ihop en ruskigt svängig och oförglömlig hit ”PRO TEMPORE”. Vi ser fram emot att dela den med en större publik, vid tillfälle!

Tävlingsmoment kan detta gäng inte leva utan och PRO TEMPORE pokalerna är högt eftertraktade. Alla lag fick ta sig igenom både fysiska och kluriga stationer och avslutade i en klassisk stafett (med utstyrsel!). Som bilderna förtäljer hade alla lagen siktet inställt på att få sitt namn på vandringspokalen.

Nu tar vi med oss all denna positiva energi in i vårens förändringsagendor och vi längtar tills vi samlas hela gänget igen i Palma i september.

Foton tagna av fotograf Loke Roos.