Välkommen Alexandra till PRO TEMPORE!

Med den extrema tillväxt vi haft de senaste åren är våra interna funktioner viktigare än någonsin! Idag har vi förmånen att få ombord Alexandra i rollen som Finance Coordinator som kommer att lyfta vår egen ekonomifunktion ytterligare tillsammans med vår ekonomichef. Alexandra har många års erfarenhet i olika affärsnära roller och valde för några år sen att skola om sig och växla över till ekonomi. Hon kommer nu senast från rollen som redovisningskonsult, och med erfarenheter från flera olika branscher har hon en bredd och förståelse som är viktig för att vara framgångsrik i denna roll.

Rollen som Finance Coordinator är en roll som kräver självständighet och att axla ansvar – mycket av de finansiella processerna startar i denna roll. Att vara koordinerande och ”on top of things” är givet och Alexandra blir ”spindeln i nätet” och en viktig spelare för både våra kunder och konsulter. Med sin blandning av ansvarstagande, noggrannhet och känsla för helheten ser vi att Alexandra är ett självklart tillskott till organisationen.

Som person är Alexandra social och glad, och trots full fart på dagarna har hon alltid ett leende på läpparna. På fritiden bidrar hon till det lokala föreningslivet och spenderar så mycket tid hon kan med sin familj.

Än en gång, varmt välkommen till oss!