Vilken fantastisk helg vi haft i Palma! Förutom våra uppskattade årliga ”PRO TEMPORE Growth Days”, där vi har ett tydligt fokus på kompetensutveckling, så har vi även förmånen att varje år kunna göra en resa med fokus på teambuilding och att knyta an till varandra som konsulter och individer. Förra året var vi i Amsterdam och den här gången gick turen till Palma, där vi samlade kollegor från alla våra tre kontor och där vi under ett par späckade dagar fick uppleva staden, havet och omgivningarna tillsammans via olika aktiviteter.

Vi stoltserar fortsatt med att få samarbeta med några av de mest framstående företagen i Norden. Trots en lite mer avvaktande marknad så ser FY23 ut att bjuda på en 20% tillväxt från förra året, och därför behöver vi tillfällen som dessa för att förkovra oss i allas bakgrund och inse vilket ”kompetenshus” vi är. Om vi ska kunna utnyttja detta på bästa sätt i det vi bidrar med hos våra kunder och i varje konsults egen utveckling så behöver vi vara ett tight team som känner varandra.

Till er som var med: stort tack för all er energi, alla skratt och att ni bjudit på er själva! Man får nypa sig i armen när man inser vilka fina kollegor vi alla har!

Filmen nedan sammanfattar känslorna från dessa dagar…

Movie created by the talented Innar innarhuntfilms.com