Varmt välkommen, Marcus!

Marcus har god erfarenhet från arbete inom Treasuryfunktionen främst inom fastighetsbranschen. För att ha arbetat med finans/treasury i drygt 5 år har Marcus tagit ett stort ansvar och fått bred erfarenhet från många delar samt varit involverad ett stort antal affärer och transaktioner. Enligt hans tidigare uppdragsgivare har Marcus tagit en senior roll där han har suttit på flera stolar samtidigt och besitter en hög kapacitet att ta sig an komplexa frågor och uppgifter.

Marcus har arbetat med rapportering av relevanta KPI:er till styrelse och ledning, upprättat Treasury teamets budget, varit systemägare samt varit ansvarig för rapportering av låneportfölj med marknadsvärde på +100 miljarder. Han har även ansvarat för det dagliga arbetet relaterat till cash pools och cash management, FX och likviditet. Han har drivit förhandlingar med banker och hanterat stora lånevolymer.

Marcus trivs i miljöer där det händer mycket och där det finns nya områden att bita i och utvecklas inom. Utöver att vara en ambitiös, leveranssäker och hjälpsam kollega, så är han social och bidrar med härlig energi till gruppen. Vid sidan av arbetet har Marcus ett stort intresse för sport och en aktiv livsstil. Han tackar inte nej till en längre löprunda eller en match på padelbanan. Han åker gärna till södra Frankrike på semester och njuter i vänners sällskap.

Vi är mycket glada över att Marcus med sin tydliga Treasuryprofil väljer att fortsätta sin karriär tillsammans med oss på PRO TEMPORE. Vi ser fram emot att följa din resa och fortsatta utveckling som konsult hos oss!