Ännu en bra dag hos oss på PRO TEMPORE då vi har glädjen att presentera ytterligare en ny kollega. Varmt välkommen, Marcus!

Marcus började sin karriär inom fastighetsbranschen där han parallellt med sina studier arbetade med redovisning och inom kort avancerade in i rollen som Treasury Controller. Hans bakgrund innefattar allt från förhandlingar med banker, hantering av stora lånevolymer och involvering i omfattande transaktioner. Marcus har erfarenhet av att sitta på flera stolar samtidigt och besitter hög kapacitet att ta sig an komplexa frågeställningar och uppgifter efter att tidigt ha axlat ett seniort ansvar. Nu senast kommer Marcus från ett av storbolagen inom telekom där han har arbetat som Treasury Manager och framför allt ansvarat över lånefinansiering och likviditetsarbete.

Marcus trivs i miljöer där det händer mycket och där det finns nya områden att bita i och utvecklas inom. Utöver att vara en ambitiös, leveranssäker och hjälpsam kollega, så är han social och bidrar med härlig energi till gruppen.

Vi är mycket glada över att Marcus med sin tydliga Treasuryprofil väljer att fortsätta sin karriär tillsammans med oss på PRO TEMPORE. Vi ser fram emot att följa din resa och fortsatta utveckling som konsult hos oss!