Mahshid var en av våra första anställda ombord på PRO TEMPORE. Hon trodde på bolaget från första dag och var totalt orädd att hoppa av en etablerad och välkänd arbetsgivare för att kasta sig ut. Hon kom till oss en eftermiddag och var fast besluten, vi skrev på samma kväll. Det beskriver Mahshid rätt väl – modig och trygg i sig själv! Alltid cool inför nya utmaningar, hon gör sig aldrig till och har en nyfiken approach inför nya uppdrag. Det hon lockades av var att få vara del av ett företag där hon som individ har ett stort inflytande, där hennes individuella mål sätts i fokus, där hon är enormt viktig för bolaget och där hon får fokusera på att fortsätta utveckla sina professionella kompetenser och erfarenheter.

Mahshid är en erfaren ekonom och har solid erfarenhet av redovisning, controlling och ekonomistyrning. Hon har arbetat mycket med finansiering, budget, konsolidering och koncernrapportering både internt gentemot ägare och styrelse och externt till banker och investmentbolag. Mahshid är hands-on och har samtidigt förmågan att se helheten och lätt för att förstå vad som driver verksamheten och koppla ihop det med finansiella mål. Hon är en komplett hybrid mellan operativt arbete och strategi och ledning.

Hon har i tidigare uppdrag haft ledande roller där hon styrt upp management rapportering och arbetat med redovisningsteam för att förenkla och förbättra rutiner. Mahshid är en målmedveten person och lägger stor vikt vid att göra en god insats och leverera ett stort värde för kunden. Hon är även totalt prestigelös inför sin egen prestation och ser mycket hellre till att lyfta personer hon arbetar tillsammans med hos kunden. Hon motiveras av att se andra lyckas och hon värdesätter att jobba ihop med bra människor hellre än fina titlar.

Mahshid sitter just nu på ett uppdrag som ekonomichef, och efter sommaren blir hon tillgänglig för nya utmaningar. Är det någon som redan nu vet med sig – i Göteborg – att de skulle behöva Mahshid i en roll som Ekonomichef, Business Controller, Senior Accountant eller något mer projektrelaterat kopplat till er ekonomifunktion? Hör av er!