Nu är vi i semestertider vilket även ger tid för återblick och reflektion. När vi ser tillbaka på de 18 månader som gått sedan PRO TEMPOREs start så är det med stor glädje som vi kan konstatera att det vi jobbar på varje dag ger resultat. Sen den här tiden förra året har vi ökat med ett 80-tal pågående uppdrag och vi har fått 16 nya kollegor ombord (varav vissa som startar nu efter sommaren!).

Nu börjar vi redan blicka framåt och hösten kommer bjuda på en hel del nytt under PRO TEMPOREs paraply. Vi ser fram emot att bygga vidare vår verksamhet med både nya kollegor, marknader och områden som kommer göra oss ännu mer relevanta för våra kunder.

Stort tack till alla våra fina kunder som ger oss förtroendet gång på gång att hitta rätt kompetens. Vi ser fram emot att fortsätta stärka era verksamheter!

Tusen tack till alla konsulter – egna som associerade – som varje dag gör ett fantastiskt jobb och representerar PRO TEMPORE hos våra kunder. Ni är det viktigaste vi har!

Vi önskar er alla en sommar med återhämtning och med de där goa stunderna som ger dig ny energi. Efter semestern är vi tillbaka och då ser vi fram emot att fortsätta växa och skapa värde tillsammans med er.

Trevlig sommar önskar hela gänget på PRO TEMPORE