Vi vill rikta ett stort tack till alla våra kunder och samarbetspartners för förtroendet att arbeta tillsammans med er under det gångna året! 2023 har varit ännu ett expansivt år för PRO TEMPORE med en 20% top-line tillväxt för koncernen och tillsammans med Er har vi tagit nästa kliv i vår etablering på marknaden.

Vi lämnar strax ett händelserikt år bakom oss! Förutom att vara ett av få svenska bolag på Financial Times lista av Europas snabbast växande bolag blev vi även utnämnda till gasellbolag av Dagens Industri och Karriärföretagen uppmärksammade också vårt starka arbetsgivarvarumärke.

Vi har idag en bra bit över 200 uppdrag igång, främst i Sverige men också i Danmark och Tyskland. Med ett nytt år runt hörnet fortsätter vi växla upp med ett antal nya kollegor och vi ser fram emot att presentera dem för er inom kort.

Varje år ordnar vi på PRO TEMPORE en julgåva till våra samarbetspartners. Med värme och omtanke väljer vi att skänka årets julgåva till Lilla Julkalendern som stöttar cancerdrabbade barn och deras familjer på Drottning Silvias barnsjukhus. Ett självklart val i år igen!

Vi ser fram emot att fortsätta våra samarbeten under 2024!

God jul och gott nytt år önskar vi på PRO TEMPORE