Har ni också manuella, repetitiva och tidskrävande uppgifter som förutom att inte vara speciellt motiverande, dessutom lätt bidrar till fel i system och processer? Välkommen på ett webinar där PROVEHO visar hur du enkelt kan automatisera dina processer!

Med PRO TEMPOREs ambition att alltid lämna våra kunders processer bättre än när vi kom dit så startades PROVEHO, med fokus på processautomatisering och robotics.

PROVEHO – som betyder “att lyfta” på latin – hjälper våra kunder att lyfta sin HR- och ekonomifunktion, lyfta enskilda roller och individer till att fokusera på det som skapar mest värde. Med hjälp av en prisvärd och etablerad mjukvara stöttar vi våra kunder med att automatisera de flöden som inte bidrar till att utveckla varken personalen eller affären i stort, men som ändå måste göras. Fokus på värdeskapande arbetsuppgifter bidrar också till att behålla personal i organisationen.

Just nu erbjuder vi webinar för att automatisera dina processer inom HR och Finance. Ta med en kollega och anmäl dig via knappen nedan!