Tidrapportering och fakturering

Vår konsult tidrapporterar varje vecka i vår app. Vid fakturering får ni en detaljerad specifikation kring timmar per dag och lite kort dokumentation – på en övergripande nivå – var man lagt sin tid. Dokumentationen innehåller inga detaljer om er verksamhet. Om vi tycker något sticker ut i tidrapporteringen hör vi naturligtvis av oss till vår konsult och er.

Fakturering sker senast den första dagen i varje månad för timmar lagda månaden innan. Vi tar tacksamt emot eventuell info kring PO # etc., var fakturan ska gå (e-mail om ej e-faktura, etc.). Meddela gärna vår ekonomiavdelning på ekonomi@protempore.com detta så snart som möjligt.

Uppföljning

Naturligtvis finns vi alltid tillgängliga för feedback och dialog, men vår process ser ut så att vi bokar in en första avstämning under de 1-3 första veckorna av uppdraget för att säkra att allt flyter på. Beroende på längd på uppdraget har vi sedan avstämning med er var varannan månad eller så. Vi har naturligtvis även kontinuerlig kontakt med vår konsult för att säkra att även hen känner att allt går enligt plan.

Förlängning

Håll oss gärna uppdaterade kring om ni funderar på en eventuell förlängning alternativt om ni inte behöver vår konsult under hela avtalstiden.

Bakgrundskontroll och referenser

För att påvisa avsaknaden av ekobrott hos våra konsulter så gör vi alltid en bakgrundskontroll ur belastningsregistret. Denna kontroll genomförs via en sökning i rättsdatabas som tillhandahålls av en extern leverantör och som innehåller offentliga domar och beslut från Sveriges samtliga domstolar och åklagarmyndigheter. Kontrollen kommer vara aktiv under hela uppdragsperioden. I enlighet med vår GDPR policy kommer ingen information sparas eller hanteras utanför vår externa leverantörs databas.

När vi arbetar med en ny associerad konsult så tar vi även alltid referenser och dem delar vi även med er, om ni vill!

Övrigt

Om ni har en av våra tillsvidareanställda konsulter hos er så vill vi även göra er uppmärksamma på att vi en gång i månaden, from lunch den tredje torsdagen i månaden har sk ”co-working” där vi arbetar ihop på våra PRO TEMPORE kontor för att skapa möjligheter till kompetensdelning.

Säg till om det finns några frågor. Alexandra Sverremo på ekonomi samt vi andra på PRO TEMPORE finns alltid tillgängliga för eventuella frågor.

Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med er!

+46 722 057757