Idag välkomnar vi varmt Tony till oss på PRO TEMPORE!

Tony har under de senaste fem åren arbetat inom Financial och Business Controlling vilket har givit honom gedigen erfarenhet av ekonomiska flöden, processer, finansiell planering och rapportering. Tony har erfarenhet från globala koncerner med många internationella kontaktytor samt mellanstora bolag där han har fått ta ett helhetsansvar och agera Finance Business Partner mot verksamheten.

Inom sina tidigare positioner har Tony genomgående arbetat med processutveckling och definierat mer effektiva arbetssätt kopplat till rapportering, analys och KPI:er. Han är van att driva budget- och prognosarbete och har stort intresse för datavisualisering och är en van användare av BI-system.

Som person är Tony positiv, lugn, noggrann och uppskattar samarbeten. Han är leveranssäker och kommer alltid väl förberedd till bordet.

Vi är mycket glada över att Tony nu väljer att fortsätta sin karriär tillsammans med oss på PRO TEMPORE. Det ska bli spännande att följa din resa och fortsatta utveckling som konsult hos oss!