Välkommen Karin till PRO TEMPORE!

Karin är vår nya Finance Coordinator som kompletterar vår redan starka ekonomiavdelning väl! Karin har många års erfarenhet av ekonomi, redovisning och administration, och hennes arbetsuppgifter har till största del bestått av löpande bokföring, administration, bokslut och kund- och levreskontra. Med erfarenheter från flera olika branscher kommer hon med en bredd och förståelse som är viktig för att vara framgångsrik i denna roll.

Ordning och reda är någonting man får av Karin till 100%! Då vår tillväxt fortsätter så blir Karin ”spindeln i nätet” som ser till att vår projektadministration flyter på problemfritt, både för våra interna och externa kunder. Med sin blandning av noggrannhet och känsla för helheten är vi övertygade om att vi gjort ännu en grym matchning och att rollen passar henne på bästa tänkbara sätt.

Som person är Karin väldigt social och ödmjuk och vill alltid hjälpa och finnas till för sina kollegor. Att hon även har erfarenhet som dansare och underhållningsartist, ja det är ju bara ett stort plus!

Än en gång, varmt välkommen till oss!