Idag har vi glädjen att hälsa ännu en kollega välkommen till oss på PRO TEMPORE, nämligen Mathias!

Mathias kommer närmast från revisorsyrket där han under sina första år i karriären arbetat med så väl stora noterade koncerner som mindre och medelstora privatägda bolag inom olika branscher. I sin roll som Senior har fokus legat på så väl koordinering, projektledning och planering av revisionsprocessen som granskning av mer komplicerade poster. Han har god erfarenhet av att utvärdera processer, granska finansiella poster och interna kontroller, upprätta finansiella analyser och rapportering. Mathias är en ambitiös, driven och lättlärd person som gillar att leta samband och skapa förståelse, så väl för sig själv som för och tillsammans med sina kollegor.

Med sin erfarenhet, ödmjukhet och positiva framtoning ser han mycket fram emot att bidra till så väl kunder som kollegor inom PRO TEMPORE. Vi är så glada över att Mathias har hittat till oss och att vi får vara med på hans utveckling och bidrag framåt!

Varmt välkommen Mathias – vi tycker det ska bli väldigt roligt att jobba med dig och önskar dig stort lycka till på ditt första uppdrag, en spännande roll inom koncernredovisning!