Idag har vi den stora glädjen att hälsa Johan välkommen till oss på PRO TEMPORE!

Johan startade sin karriär som revisor på Big 4 där han fokuserat på revision och dataanalys. Han har erfarenhet från medelstora och stora bolag i flera olika branscher, men har under de senaste åren främst arbetat med en större bank, där han fokuserat på att bygga upp revisionen och revisionsteamet. Johan har ett stort intresse för analys, effektivitet, system och process vilket har givit honom möjlighet att arbeta internt med dataanalys för att stödja övergången till digitala revisioner. Han har bland annat hållit interna utbildningar och implementerat dataanalysverktyg hos sina kunder.

Som revisor har Johan fått en bred grund och har gedigen erfarenhet av att agera rådgivare, projektledare, genomföra finansiell analys och granska finansiella poster. Han är van att leda och coacha sina kollegor, arbeta med årsredovisningar och bokslut samt att bedöma finansiella risker, interna kontroller och processer.

Johan är analytisk, engagerad, social och leveranssäker som bidrar med en positiv energi och delar gärna med sig av sin kunskap. Han är samtidigt noggrann, vågar utmana ”status quo” och trivs i föränderliga miljöer med ett högt tempo.

Vi är väldigt glada och förväntansfulla över att Johan har valt att fortsätta sin karriär hos oss på PRO TEMPORE och det ska bli fantastiskt spännande att få följa hans resa och utveckling.

Än en gång varmt välkommen till oss, och lycka till på ditt nya uppdrag!